SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV

SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV
(v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov)

Meno a priezvisko: ...................................................................................................
Adresa: ..................................................................................................................
Telefónne číslo: .......................................................................................................
E-mailová adresa: ....................................................................................................
Dátum:...................................................................................................................

Týmto udeľujem podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov SÚHLAS so spracúvaním mojich osobných údajov prevádzkovateľovi internetového obchodu www.stylezuzana.sk, Zuzana Hüblerová, Lesná 1959/14, 900 31 Stupava,

1. Účel spracúvania osobných údajov, pre ktorý sa vyžaduje súhlas:
- korektné vybavenie objednávky (vystavenie faktúry za objednaný tovar, zaslanie
objednávky na doručovaciu adresu typom dopravy podľa výberu zákazníka
- telefonické kontaktovanie zákazníka ohľadom objednávky
- mailová komunikácia so zákazníkom ohľadom korektného vybavenia objednávky

2. Zoznam osobných údajov
- meno a priezvisko
- fakturačná adresa
- doručovacia adresa
- telefónne číslo
- mailová adresa

3. Doba poskytnutia súhlasu:
- do vybavenia objednávky

4. Príjemcovia alebo kategórie príjemcov , ktorým budú osobné údaje poskytnuté:
- sprostredkovateľ – Slovenská pošta, a.s., kuriérska a doručovacia spoločnosť Slovak Parcel Service, s.r.o. / In Time, s. r.o.
- štátne orgány v prípade kontroly

5. Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov
Udelený súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať vyplnením formuláru Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov a jeho zaslaním mailom na adresu info@stylezuzana.sk, alebo poštou na adresu Style Zuzana, Zuzana Hüblerová, Hlavná 17, 900 31 Stupava.

 

Staňte sa našim fanúšikom na Facebooku

Prihlásenie

Táto stránka používa súbory cookies. Bližšie informácie o použitých súboroch cookies a ako je možné zabrániť ich používaniu nájdete na stránke s informáciami o ochrane osobných údajov.