SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV

SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV
(v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov)

Meno a priezvisko: ...................................................................................................
Adresa: ..................................................................................................................
Telefónne číslo: .......................................................................................................
E-mailová adresa: ....................................................................................................
Dátum:...................................................................................................................

Týmto udeľujem podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov SÚHLAS so spracúvaním mojich osobných údajov prevádzkovateľovi internetového obchodu www.stylezuzana.sk, Zuzana Hüblerová, Lesná 1959/14, 900 31 Stupava,

1. Účel spracúvania osobných údajov, pre ktorý sa vyžaduje súhlas:
- korektné vybavenie objednávky (vystavenie faktúry za objednaný tovar, zaslanie
objednávky na doručovaciu adresu typom dopravy podľa výberu zákazníka
- telefonické kontaktovanie zákazníka ohľadom objednávky
- mailová komunikácia so zákazníkom ohľadom korektného vybavenia objednávky

2. Zoznam osobných údajov
- meno a priezvisko
- fakturačná adresa
- doručovacia adresa
- telefónne číslo
- mailová adresa

3. Doba poskytnutia súhlasu:
- do vybavenia objednávky

4. Príjemcovia alebo kategórie príjemcov , ktorým budú osobné údaje poskytnuté:
- sprostredkovateľ – Slovenská pošta, a.s., kuriérska a doručovacia spoločnosť Slovak Parcel Service, s.r.o. / In Time, s. r.o.
- štátne orgány v prípade kontroly

5. Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov
Udelený súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať vyplnením formuláru Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov a jeho zaslaním mailom na adresu info@stylezuzana.sk, alebo poštou na adresu Style Zuzana, Zuzana Hüblerová, Hlavná 17, 900 31 Stupava.

 

Staňte sa našim fanúšikom na Facebooku
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.
Môžeme používať súbory cookie a nástroje tretích strán na zlepšenie ponuky produktov a/alebo služieb našej alebo našich partnerov, jej relevantnosti pre vás na základe produktov alebo stránok, ktoré ste navštívili na tejto webovej stránke alebo na iných webových stránkach.

Prihlásenie